Uppfriskande konferens på härliga Lidingö 26 februari, 2016 26 februari, 2016 admin

Ibland kan en konferens vara precis vad dina medarbetare behöver. Vad sägs om en uppfriskande sammankomst på ett Lidingö där gröna skogar varvas med färgstarka parker? Här får företaget inte bara ny energi som kan användas för kommande utmaningar, utan en fantastisk möjlighet för personalen att komma varandra närmare och bygga upp kooperativet till nya, fantastiska höjder. Det behöver inte vara en konferens mitt i city. En naturnära konferens på Lidingö är vad ditt företag behöver för att gå vidare mot en ännu starkare utveckling.

Naturen har en speciell effekt på människor, men vad är det egentligen som gör gröna upplevelser så starka? Det är fascinerande hur miljön kan påverka en människas kreativa sidor i så stor utsträckning. På Lidingö finns det fantastiska naturområden som främjar kreativitet och laganda. Det öppnar upp för en närmare relation mellan dina medarbetare, och det medför framför allt att det du har kämpat så hårt för att bygga upp kommer få en resning som kommer föra in verksamheten på nya marker.

En naturligare upplevelse för företaget

Oavsett om det är en konferens i lantlig, naturnära stil eller en inspirerande sammankomst med utsikt över klarblått vatten som sträcker sig mot horisonten så är det på Lidingö du hittar det. Det finns några riktigt fantastiska anläggningar att välja mellan, och det största bekymret du kommer ställas inför är vilken anläggning du ska välja. Alla har sin charm och tjänar ett specifikt syfte. Välj därför en anläggning som passar ditt företags syfte. En av våra favoriter är Högberga Gård, med sin charmiga herrgårdsmiljö fångas man upp och både charmas och inspireras av detta härliga konferenshotell. Besöker ni Högberga får ni inte missa att gå in i vinfabriken.

Välj till konferensaktiviteter

Varför inte klämma in några energihöjande aktiviteter under konferenser för att stärka lagandan? Samarbete kopplat till idrott har en fantastisk effekt på lagarbete och bör därför aldrig underskattas. Det räcker med att prova en enda gång för en synbar förbättring, så ha det i åtanke när det är dags att planera för en konferens på det vackra Lidingö.