Spa och konferenspaket i Stockholm 25 augusti, 2015 12 juli, 2022 admin

Det är smidigt att planlägga och boka event via internet. Ingen har tid med att åka omkring och undersöka konferensanläggningar eller konferenspaket när det väl behövs. Tack vare all den information som finns om konferenshotell och konferenspaket i Stockholm kan man lätt ordna sitt event via internet. Det här är praktiskt och öppnar upp för nya möjligheter. Då man kanske hade stannat kvar på kontoret för några dagars möten med lite catering mat inser man snabbt att det går att sticka iväg till en spännande plats utan att det kommer att kosta så mycket mer.

Stockholm är Sveriges största mötesstad och utbudet är väl tilltaget. Det är nu allt vanligare med en temaorienterad konferensvistelse och ett flertal konferenspaket finns utformade för allt ifrån SPA till teambildning. Blue Hotel på Lidingö är ett av de i särklass mest omtalade SPA-konferenserna som finns tillgängligt. Moderna lokaler och enastående SPA är en kombination som uppskattas.

Viktigt om konferenspaket och bokning

Det finns alltid faktorer som väger in i bokningen och allt ifrån matrelaterade önskemål till speciellt utrustade mötesrum kan i allmänhet ordnas om man är ute i god tid. Här är några punkter som kan vara bra att ha med sig.

  • Priser för konferenspaket kan skilja sig stort mellan olika arrangörer
  • Om du bokar online måste du vara noggrann med att få bokningen bekräftad
  • Boka i god tid i enlighet med de regler som konferenshotellet anger
  • Tänk på att meddela om viktiga saker som personer som behöver speciell kost
  • Ta noga reda på hur ni kan komma till och från konferensanläggningen innan bokningen är klar

Hitta rätt konferensanläggning

Börja med att söka efter rätt konferensanläggning. Innan du bokar konferenspaket i Stockholm kan det vara bra att ha en tanke om hur länge man skall vara borta. Det hela handlar kanske om tidpunkt eller budget. Idag finns det många fina konferensanläggningar runtom i Sverige och flera av dessa ligger inom ett rimligt avstånd. Titta på bild och film för att se till att hotellet har rätt känsla och även rätt lokaler för era möten. När man betalar för ett konferenspaket ska man kunna kräva att allt det som behövs för konferensen ska finnas på plats.

Finns det plats?

Många konferensanläggningar gör det möjligt att undersöka tillgänglighet direkt online. Du kan alltså knappa in dina datum och hur många deltagare som det handlar om för att se om det finns plats. Ibland så får man skicka ett mejl men det är ju enkelt gjort och rent praktiskt så kan du ju sända ut mejl till flera alternativ för att vänta på svar vad gäller tillgänglighet och pris.

Konferenslokaler

Det finns ett stort utbud konferenslokaler i Stockholm och man kan hitta såväl enklare som mer exklusiva alternativ. Via stockholmskonferenserna.se finns bra information och hänvisning till intressanta alternativ! För att hitta specifikt de konferenspaket som inkluderar SPA, rekommenderas istället spakonferens.se eller annan nischad webbplats. Antalet hemsidor om konferens är otaliga och det är enkelt att hitta någonting som kan passa.

Boka andra aktiviteter

Tänk även på att en konferens bör inkludera mer än möten och föreläsningar. När man samlas på annan plats och till och med sover över så är det ju möjligt att göra något kul ihop. Detta bör man arrangera samtidigt som man bokar konferensen online. Om konferenshotellet erbjuder aktiviteter så ska man nämna att man har behov av dessa då man bokar och annars så gäller det att ta reda på hur man kan bjuda in underhållning eller om det finns alternativ som ligger i närheten av hotellet.

Dubbelkolla bokning

Kom ihåg att det kan vara bra att ringa och bekräfta bokningar av konferens som har gjorts online. Datoriserade system brukar fungera men det händer förstås att saker och ting går fel. Därför bör du ringa det konferenshotell som du har bokat för att se till att din bokning har gått igenom och att de kommer att vänta på er det datum som ni har bestämt er för.