Rum för konferens 20 augusti, 2015 20 augusti, 2015 admin

Arbetet inför en konferens handlar om allt ifrån logistik till program och delmål. Därefter uppföljning och genomgång av feedback från deltagare. Sammantaget är en konferens inte en isolerad händelse man åker iväg till för att sedan komma tillbaks som en bättre och mer stabil enhet. Tvärtom är det fråga om en satsning som börjar flera veckor innan avfärd och som fortsätter i veckor efter det ni kommit hem igen. Med detta perspektiv är konferensen inte en tillfällig utgift som får gå på konto för goodwill. Det är fråga om en investering i verksamheten och rätt genomförd, kan en konferens skapa värde i hela verksamheten! Updatesweden.se är en av de sidor på nätet där man kan få tips för hur man bäst organiserar och utvecklar konferens och möten. Informationsutbudet är stort och man kan hitta tusentals webbplatser som fokuserar på detta område.

Extravagans som krydda

Även om det är organisationen och arbetssätten som är i fokus vid många konferenser, är det fråga om att inspirera personalen i första hand. Det är personalen som utgör verksamheten och att inte våga spendera tid och kraft på denna komponent i organisationen är kortsiktigt tänkt. En härlig konferensupplevelse är en möjlighet att visa uppskattning gentemot de som går till jobbet dagligen för att driva verksamheten! Högberga Gård är en av Sveriges kanske vackraste hotell och konferens. Med utsikt över vattnet och med Stockholm bara 20 minuters resväg bort, är det en värld i gränslandet mellan stillhet och brus. Här finns också Sveriges första och enda Toscanska vinfabrik!

Under en vistelse finns många möjligheter för personal och ledning att umgås och interagera. Detta är en viktig orsak till varför vi lyfter fram denna konferensherrgård som en föregångare inom konferens.