Mycket att göra på en konferens nära Stockholm 10 december, 2015 10 december, 2015 admin

Det finns en hel kul att hitta på tillsammans med sina kollegor oavsett årstid och oavsett plats. Företagsaktiviteter kan vara både av det lugnare slaget där man tillbringar tid tillsammans på ett spa eller av det mer äventyrliga slaget där man istället ger sig iväg på upptäcktsfärd tillsammans ute i vildmarken. Som tur är så finns både spa och vildmark nära tillhands när man bor i Sverige och vill ta med sig sina kollegor och anställda på konferens.

Vildmark eller spa

De två motpolerna när det kommer till aktivitet för konferens är spa och vildmarksäventyr då dessa två erbjuder de mest vitt åtskilda upplevelserna för er och era kollegor och anställda. Antingen tar man det lugnt tillsammans och ser till att ladda batterierna genom att få massage, olika behandlingar som är bra för kropp och själ och lugn och ro i en stillsam miljö. Här finns det tid för eftertanke så att ni lättare kan tömma hjärnorna på stress för att på så sätt öppna upp för nya fräscha idéer. Vildmarken erbjuder också ett sätt att tömma hjärnan och ladda batterierna, men i kombination med fysisk aktivitet. Oavsett vilket man väljer så kan man vara säker på att idéerna kommer att spruta!

Allting däremellan

Om man hellre vill välja en konferens som ligger mittemellan de båda motpolerna som erbjuds så finns det massor av trevligt att hitta på i Stockholmsområdet. Det är ju trots allt Sveriges största stad med en mängd olika roliga saker att göra.

Ett ganska vanligt sätt att hålla konferens på är att blanda aktivitet med lite lugn och ro och detta är det bästa enligt många då det gör att man får ut det bästa av båda världar. Man kan exempelvis ta sig till Enköping och Fagerudd Konferens där man kan uppleva både natur, använda ett proffsigt gym, träningshallar och SPA-tunnor.