Konferenser med roliga aktiviteter i Stockholm 19 december, 2015 19 december, 2015 admin

Det finns mycket som ska stämma under en konferens, men det blir inte mycket som blir bra om man befinner sig i dåligt lämpade lokaler. I Stockholmsområdet finns det en mängd bra och trivsamma lokaler som passar perfekt både för mindre och för större möten. Man kan med andra ord känna sig säker på att man kan hitta en perfekt lokal om det är i Stockholmsområdet man vill hålla sin konferens.

Stockholm med omnejd är trivsamt av flera olika anledningar och oavsett om det handlar om en dagskonferens eller om det handlar om en konferens som sträcker sig över flera dagar så är Stockholm ett mycket trevligt val. I Stockholm finns det mycket kul att göra och mycket fint att upptäcka tillsammans när det är dags för lite avslappning och underhållning.

Nytta och nöje

Föreningen mellan nytta och nöje är viktig och det är i föreningar som denna som de bästa besluten fattas eftersom det tillåter deltagarna att koppla av lite mellan de seriösa mötena. På Thoresta Herrgård har man både god mat och perfekta möjligheter till att spela golf. Har man lite extra tid över kan man välja att lägga till en ytterligare aktivitet under kvällen vilket gör konferensen ännu roligare.

Vanliga aktiviteter är till exempel chokladprovning, vinprovning och frågesport. Dessa aktiviteter kan man ordna med ganska lätt medan vissa andra aktiviteter kräver att man när på en särskild plats vid en särskild tidpunkt. I Stockholm är det vanligt och populärt med båtutflykter som tar en runt så att man får se vad denna vackra stad har att erbjuda.

Om man ändå är i Stockholm på konferens kan man exempelvis se till att besöka något som passar i grupp, det finns gott om museum och utställningar. Naturhistoriska Riksmuseet är något många inte besökt sen barnsben vilket kan vara något att uppleva på nytt. Speciellt för de anställda som inte har familj eller barn är Cosmonova ett spännande upplevelse.

Gröna Lunda är ännu en av Stockholms kända tilldragelser och vad kan väl vara roligare än att åka lite karusell tillsammans med kollegorna och uppleva lite härlig lekkänsla tillsammans eller fem-kamp?