Konferens nära Arlanda – Ett stenkast från världen 26 maj, 2015 26 maj, 2015 admin

Konferenser innebär en rad utmaningar för den som skall arrangera och planera evenemanget. Förutom de många logistiska delarna är det också en fråga om syfte, målsättning, tema och uppföljning för att bara nämna några. När det blir vanligare att ha kontor i flertalet städer, eller att jobba med företag internationellt, är resorna någonting som behöver hanteras. En konferens med deltagare från vitt skilda städer och länder, innebär alltid resvägar som tar viktig tid från annat som behövs. Därför är konferenser nära Arlanda ofta omtyckt. De snabba kommunikationerna innebär inte bara effektiva mötestider utan dessutom att konferenser enklare kan bli av.

Inspiration

För de möten och konferenser som skall hållas behöver en strategi utarbetas för att nå resultat. Utan en tydlig inriktning kan det snabbt bli tomma möten utan effekt. Därtill underlättas konferensen av en bra stämning! Kreativitet och inspiration är svårt att beställa. Dock finns genvägar till avslappnade och trevliga sammankomster. En av dessa är att välja konferensmiljöer som tagits fram i syfte att inspirera!

Bland konferensanläggningar har nyligen Happy Tammsvik utmärkt sig i mängden och gjort en stor förändring i syfte att väcka inspiration. Konferenslokaler, meny, inredning och utformning sammanför humor och effektivitet! En satsning som fått uppmärksamhet och som gett stora effekter för bolag som besökt herrgården. För mer information besök hemsidan och kom ihåg att man kan skratta under tiden man får resultat.