Konferensupplevelse i Stockholm 16 juni, 2015 16 juni, 2015 admin

Det finns många fördelar med att ringa in Stockholm med kringliggande städer när man skall ordna en konferensvistelse för verksamheten. Det finns många alternativ att välja bland och den vackra omgivningen gör varje konferens till en upplevelse man minns! Strax utanför staden, i riktning mot Sigtuna är mötestraditionen nästan arkeologisk. Man har kunnat finna spår från tidiga bosättningar och allt indikerar att där varit en plats för handel och utbyte i olika former. När man är på konferens i dessa trakter är det svårt att inte inspireras av den atmosfär som under alla år präglat omgivningen!

Resväg från Stockholm

Med dagens kommunikationer är det enkelt att åka ut till Sigtuna med omnejd. Från Stockholm tar resan inte mer än många kollektivförbindelser inne i stan, och belöningen kommer direkt när man kliver av för att närma sig anläggningen som bokats.

Villa aske är en av de konferenslokaler som förknippas med kontinenten. Arkitekturen för tankarna direkt till Italien och den italienska renässansinspirerade byggnaden kompletteras av en Svensk och klassisk paviljong. Årligen färdas företag ut till Villa Aske för att kunna hålla möten i ostörd och behaglig miljö, samtidigt som underbara viner och närproducerade menyer kombineras i köket. Att hålla konferens i Stockholm samt dess närbelägna kommuner är ett sätt att effektivt kunna fokusera och hitta vägar framåt i verksamheten. Det finns många alternativ bara några steg från Villa Aske och man kan enkelt hitta information om alla tänkbara konferensanläggningar i området.

För var konferenser någonting som kallades utgifter och kostnader. Nu har man insett att konferensen är en investering som ger effekt långt efter mötet. Detta formar mötesbranschen och är ett steg mot en mötesrik tillvaro.