Konferens med stor inspiration 25 juni, 2015 25 juni, 2015 admin

Valmöjlighet är en konkurrensfördel som blivit allt viktigare för konferensanläggningar. Generellt håller svenska konferenshotell mycket hög nivå och att intressera konferensbokare är nu inte en fråga om att erbjuda bäst mötesrum, även om detta är en viktig pusselbit. Konferenspaket och alternativa lösningar blir dock allt viktigare.

Det finns många exempel på hur anläggningar anpassat sig för att kunna motsvara kundernas önskemål. Krägga Herrgård är en av dessa och har tagit fram en trevlig palett av möjliga upplägg för sina gäster och konferensbokare!

Konferens vid Arlanda

För att kunna erbjuda konferenslösningar till företag med anställda runt om i världen, krävs närhet till bra kommunikationer. Flygplatser innebär snabba resvägar och stora möjligheter. Krägga Herrgård är 45 minuter bort från Arlanda flygplats. I deras nya paket ”Take off” ingår transfer från Arlanda till herrgården. Det kan inte bli enklare att åka på konferens än så!

Utöver detta paket finns också möjlighet att hyra hela Herrgården under ett dygn, hålla dagkonferens, eller att helt sonika boka in företaget för en traditionell konferens i en exklusiv miljö.

Anläggningen kan ta emot ett större antal gäster och har allt ifrån vanliga mötesrum till ett separat hus där man kan hålla sina möten privat och en bit från övriga besökare. Allt för att gästerna skall kunna hålla den konferens de önskar.

Se Kragga.se för mer info.