Företagsaktiviteter intill Stockholm 29 november, 2015 29 november, 2015 admin

När det kommer till företagsaktiviteter så kan man välja mellan tusentals olika roliga saker att göra tillsammans med kollegorna. Man kan välja en mer passiv aktivitet så som vinprovning eller så kan man se till att vara mer fysiskt aktiva tillsammans genom att ge sig iväg på klättring, dans eller segling.

Det finns många olika skäl till varför man väljer att ta med sig arbetsstyrkan ut på äventyr, men ofta handlar det om att man vill umgås med varandra utanför de vanliga väggarna på kontoret. Att umgås på detta sätt har visat sig vara oerhört givande för dynamiken i arbetsgruppen och man kan se hur kreativiteten börjar flöda när man ses tillsammans på andra platser än den vanliga.

Att stärka gruppen

Ofta handlar denna slags aktiviteter om att man vill stärka gruppen och det har bevisats många gånger om att så även sker. Under denna slags umgängesformer kan ni vara mer avslappnade med varandra och ni kan se på varandra i nytt ljus. Kanske den tysta av er visar sig vara den djärvaste när det kommer till aktivitet utanför kontoret och kanske blir den av er som ofta sitter ensam under lunchen en ny vän för många av er då han eller hon kanske tar för sig mer i en annan miljö.

Under konferenser på Villa Aske nära Sigtuna, är mat både en upplevelse och en källa till umgänge. Flera matlagningsaktiviteter erbjuds och råvarorna är i allmänhet från trakten!

Att våga

I sådana här fall handlar det mycket om att våga ta ut svängarna en aning och det är ofta bättre att boka in en aktivitet som känns lite främmande då den sortens aktiviteter som många redan är vana vid skapar redan färdiga roller som inte går att bryta. Nya roller ger nya uppslag och idéer vilket leder till att ert företag blir starkare.

Att bryta invanda mönster på detta sätt ger ert företag nya fräscha idéer som ni kommer att ha nytta av både länge och väl, så de till att våga testa något lite annorlunda tillsammans!