Engsholm slott – en timma från Stockholm 20 januari, 2020 8 juli, 2022 redaktion

På Engsholm slott kan ni konferera i lugn och ro eller varför inte hålla bröllopsfesten i äkta slottsmiljö? Engsholm slott är experter på konferenser, kick-offer eller andra företagsevent.

På Mörkö söder om Stockholm ligger Engsholm slott vackert beläget på en udde. Engsholm slott är experter på konreferens och möten eftersom de sysslat med det ändå från starten i mitten av 80-talet. Du som ska arrangera en konferens eller ett annat företagsevent får hjälp att hitta den rätta känslan och lösa alla detaljer som är förknippade med ett sådant event. På Engsholm slott finns 54 hotellrum och totalt 88 personer kan övernatta på slottet. I äkta slottsmiljö kommer er konferens eller kick-off att få en alldeles särskilt inramning, miljön är viktigare än vad många tror när det gäller företagsevent.

På Engsholm slott finns många aktiviteter

På Engsholm får ni hjälp att hitta rätta känslan för ert företagsevent. Aktiviteter är en stor del av hur ni kan skapa denna känsla. På Engsholm slott kan ni utöva massor av olika aktiviteter i samband med er konferens. Det kan handla om olika typer av vattenaktiviteter, i Strandateljen finns stora möjligheter att skapa unika upplevelser som får era medarbetare att knyta alldeles särskilda band. Maten är också viktig för ett företagsevent. På Engsholm slott ligger man stor vikt vid maten, något som tidigare kunder visat stor uppskattning över. Maten som serveras är medveten. Det betyder att den är ekologisk närproducerad och hemlagad. Engsholm slott gör även en egen öl som heter Simcoe Castle Lager. Överlag så lägger Engsholm slott stor vikt vid det personliga och hemkänslan. Engsholm slott arbetar efter devisen ”hemma på slottet”. Det betyder att det ska kännas som hemma på slottet – services ska vara personlig och proffsig, något som tidigare kunder lagt märke till och uppskattat. Ledord för verksamheten är omtanke, kvalitet och tradition. För dig som är sugen på en slottsweekend så finns det tillfällen när privatpersoner kan boka in sig på ett veckoslut på slottet med vällagad mat, genuin miljö och varför inte Afternoon tea? En annan av Engsholm slott specialiteter är bröllop. Vem vill inte ha ett sagobröllop i slottsmiljö? Andra saker som tidigare bröllopsgäster har uppskattat är den goda och vällagade maten.