Senaste nytt inom konferens 7 april, 2015 7 april, 2015 redaktion

Konferensbranschen är aktiv och det kommer regelbundet nya aktiviteter och koncept som kan vara av intresse för konferensbokare och företag. De många anläggningarna kommunicerar flitigt i sina kanaler men för den som endast bokar konferens någon gång om året, är det omöjligt att hålla sig ajour med branschen. Oavsett om man är ute efter en konferensanläggning med fokus på träning och hälsa, eller om man istället prioriterar närheten till flygplats, innovativ arkitektur, hyllade kök eller någonting annat, skall man ha lätt att förkovra sig i vad som för tillfället erbjuds.

Aktiviteter och nya koncept

Det finns många sätt att hålla sig uppdaterad om förändringar på anläggningar runt om i landet och konferensnyheter.nu är till för detta. Flera av landets mest uppskattade konferens- och mötesanläggningar bevakas kontinuerligt för att besökare skall kunna ta del av senaste händelser och aktiviteter. Detta kan bidra till att besökaren lättare hittar en konferenslokal med rätt atmosfär för den konferens som skall hållas. Varje företagskultur har sin egen tradition att följa. Kanske arbetar man uttalat med miljöanpassning och söker en mötesanläggning som miljömärkts och har ett tydligt ekologiskt engagemang? Eller är verksamheten i färd med hälsa och friskvård för att värna sina medarbetare? I så fall kan en anläggning med bra hälsoföreläsare, gym och motionsspår vara helt rätt. För att underlätta både för bokare och gäster hålls webbplatsen kontinuerligt uppdaterad.

Även om flertalet anläggningar har en anknytning till Stockholm, är det långt ifrån alla som ligger i Stockholmsområdet. Uttalade satsningar väntas också under våren då större delar av landet inkluderas i bevakningen.