Företagsevent med VR 26 mars, 2020 8 juli, 2022 redaktion

På Vrex utanför Stockholm kan ni boka årets mest spännande företagsevent. Upplev hur det är att träda in i en värld av virtual reality. Gå in i en annan värld och lös gåtor och leta efter Diamond Skull eller var en upptäcktsresande eller döda Zombies i en apokalyptisk värld.

Tillsammans upplever ni världar som Skull adventure där ni ska lösa gåtor och hitta Diamond Skull. Ni befinner er i en mörk fästning och ska tillsammans använda olika föremål för att ta er fram. Längs vägen kommer ni att utsättas för lite väder, som regn och vind och självklart kan du se dig själv och dina vänner inuti spelet. Ett annat populärt VR-spel när det gäller företagsevent är TIKAL I detta spel är ni ett gäng upptäcktsresande som går omkring i ett tempel där ni ska hindra gammal ondska från att vakna. Det låter kanske lite abstrakt men det kommer klarna när ni tillsammans tar er genom grottor och undviker farliga saker som flytande lava. Det tredje väldigt populära spelet för företagsevent på Vrew är Zombie Apocalypse. Det är år 2920 och ni är en grupp soldater som har som uppdrag att utrota alla zombies på planeten ni befinner er på. Ni måste även hämta tillbaka den forskning som finns på planeten för att världen ska ha en chans att räddas. Som du hör är det ganska kritiskt och det gäller att skjuta så många zombies som möjligt – och såklart att klara livhanken. Alla som spelar får ett modernt VR-vapen och möjlighet att välja vapen inne i spelet.

Vad kostar det med VR företagsevent?

Totalt kan 8 personer spela samtidigt. Om ni är fler än så på ert företagsevent så finns det saker att göra medan ni väntar på er tur. Det finns till exempel dart, shuffleboard, airhockey och boxboll som kan sysselsätta er när ni väntar på er tur på ert företagsevent. Att spela TIKAL för 10 personer kostar 3800 kr. Att spela Zombie Apocalypse kostar 2595 för 2 spel med fyra personer i vardera och samma pris gäller för Skull adventure. Det finns även mat och dryck som går att förbokas för ert företagsevent.